A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

новина

Замовлення електроних версій підручників

Закладами освіти Затишанської ОТГ здійснено вибір електронних версій оригінал-макетів підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2019-2020 роках ( 3,7 класи). Вони покликані допомагати учням в успішному освоєнні навчальної програми, підсилення ефекту пізнання та полегшити професійну діяльність сучасного вчителя.

15:13 29.04.2020

Конкурс на посаду директора опорного закладу

          Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», вимог законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», згідно Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, з метою забезпечення належного кваліфікованого управління освітнім процесом, стабільного функціонування та розвитку закладу загальної середньої освіти, 21 жовтня 2019 року в сесійній залі Затишанської селищної ради Захарівського району Одеської області відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора опорного закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» смт.Затишшя Захарівського району Одеської області» .

14:00 23.10.2019

Здорові діти – здорова вся громада! 

Здорове харчування школярів можна впевнено віднести до одного із основних факторів розвитку дитини. У навчальних закладах, підпорядкованих Затишанській ОТГ, організована робота шкільних їдалень, які протягом навчального року та під час оздоровчого періоду забезпечують всіх учнів початкової школи та дітей пільгової категорії повноцінним гарячим харчуванням.  З метою покращення стану здоров’я школярів та запобігання захворювань органів шлунково-кишечного тракту у закладах освіти з учнями та їхніми батьками постійно проводиться роз’яснювальна робота з питань важливості гарячого харчування. Харчоблоки навчальних закладів мають повний набір приміщень, які обладнані системами холодного та гарячого водопостачання, а також каналізацій. Асортимент продукції відповідає вимогам чинного законодавства. У шкільних їдальнях наявні технологічні карти на приготування страв. В цілому технологічне обладнання харчоблоків знаходиться в робочому стані, але потребує оновлення.  Очевидно, що сучасна кухонна техніка - це зручні , практичні прилади , що перетворюють рутинні процеси готування їжі на захопливі заняття з елементами творчого експерименту. Питання харчування школярів тримається на постійному контролі головою Затишанської селищної ради та Управлінням з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ. Так, протягом навчального року був оновлений та зміцнений матеріально-технічний стан шкільних їдалень Затишанського та Торосівського НВК. Було придбано електроплити з електродуховими шафами, які дадуть можливість урізноманітнити шкільне харчування. Кухарі зможуть, як радить Євген Клопотенко, відомий кулінарний експерт і переможець телевізійного кулінарного шоу, видозмінювати термообробку, більше страв запікати. Адже їжа має бути смачною і сучасною, щоб діти їли її із задоволенням. Також закуплено електром’ясорубки, машинки для подрібнення овочів, витяжні шафи.  Голова Затишанської селищної ради Топольницький Г.М., весь виконавчий комітет, Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики і надалі піклуватимуться про зміцнення і модернізацію матеріально-технічної бази приміщень харчоблоків шкіл, про підвищення культури та санітарно-гігієнічну безпеку харчування.  Правильно організоване харчування – запорука здоров’я підростаючого покоління.

15:55 19.06.2019

Опорна школа матиме сучасний вигляд

Цими днями до головного корпусу Затишанського навчального закладу доставлені будівельні матеріали для утеплення зовнішніх стін. Також буде встелено тротуарною плиткою подвір’я школи.

09:22 19.06.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано