A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

Конкурс на посаду директора опорного закладу

Дата: 23.10.2019 14:00
Кількість переглядів: 98

          Відповідно до ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», вимог законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», згідно Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, з метою забезпечення належного кваліфікованого управління освітнім процесом, стабільного функціонування та розвитку закладу загальної середньої освіти, 21 жовтня 2019 року в сесійній залі Затишанської селищної ради Захарівського району Одеської області відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора опорного закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» смт.Затишшя Захарівського району Одеської області» .

        У конкурсі брали участь дві особи – Сіньковська Олена Володимирівна, вчитель Затишанського НВК, та Чумак Людмила Олександрівна, інспектор-методист Управління ОКМП. Вищеназваний конкурс розпочався з першого етапу- перевірки поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам та допуску претендентів до участі у конкурсному відборі. Даний етап відбувався упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів. Сіньковську Олену Володимирівну було допущено до участі у  конкурсі за умови пред’явлення довідки про відсутність судимості (за умовами конкурсу). Документ конкурсантка надала конкурсній комісії перед початком ІІ етапу.

      21 жовтня конкурс  розпочався  з реєстрації. Далі претендентам було запропоновано  екзаменаційні білети з тестовими завданнями щодо знання законодавчої бази, а також з запитаннями на вирішення ситуаційного завдання, яке потрібно було обґрунтувати конкурсній комісії. Продовжували конкурсанти конкурсний відбір цікавими презентаціями перспективних планів розвитку опорного закладу «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний заклад» смт.Затишшя Захарівського району Одеської області». Вони презентували сильні сторони закладу освіти, які вважають  необхідним фундаментом для подальших змін в системі освіти та вирішення певних проблем, показали своє бачення шляхів вирішення  слабких сторін закладу освіти, які вимагають доопрацювань. Під час виступу прозвучало багато нестандартних пропозицій та ідей, які покращать якість освіти в даному навчальному закладі та його імідж. Приємно було чути  не лише ідеї,  а й реальні шляхи їх втілення, виходячи з теперішніх можливостей перспективних планів розвитку опорного закладу.

      Після засідання конкурсної комісії було визначено переможця конкурсу  і оприлюднено результати. Перемогу здобула Чумак Людмила Олександрівна, яка набрала 163 бали із максимальних 165.

       Вітаємо переможця!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано