A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

новина

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського, в Одеській області, у 2021 році, збудовано та реконструйовано 43 об’єкти

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського, в Одеській області, у 2021 році, збудовано та реконструйовано 43 об’єкти:

14:55 07.02.2022

«Програма Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво» – змінює підходи

«Програма Президента Володимира Зеленського «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Особливо що стосується будівництва нових та реконструкції діючих соціально важливих об’єктів. В пріоритеті, «Великого Будівництва» звичайно і сфера освіти!

14:50 07.02.2022

Місячник пожежної безпеки «ПОЖЕЖАМ –НІ!!!» в закладах освіти Затишанської громади

З метою посилання безпеки, захисту життя та здоров’я учасників освітнього процесу, поглиблення поінформованості та знання про пожежну безпеку, навичок обережного поводження з вогнем, правильної поведінки під час пожежі, виховання в учасників освітнього процесу розуміння наслідків від порушення Правил пожежної безпеки:

10:05 04.03.2021

В ПОЛІ ЗОРУ – СОЦІАЛЬНІ ОБ’ЄКТИ

Для керівництва Затишанської громади новий робочий тиждень розпочався з поїздки в село Торосове. Голова ОТГ Геннадій Топольницький, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова і головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Лисакова проінспектували хід ремонтних робіт в торосівських закладах освіти та медицини.

14:48 18.08.2020

СТВОРИТИ ВСІ УМОВИ ДЛЯ ЗАНЯТЬ СПОРТОМ

В умовах адаптивного карантину тривають заняття в секціях Затишанської дитячо-юнацької спортивної школи. Для жителів громади різного віку організовані тренування з футболу, легкої атлетики, вільної боротьби, настільного тенісу, шахів та шашок. Щодня за графіком і з дотриманням всіх вимог карантину, затишани зустрічаються на двох стадіонах, аби зайнятися спортом та отримати заряд позитивної енергії.

14:45 18.08.2020

ГРОМАДА ПРЕМІЮВАЛА ВІДМІННИКІВ НАВЧАННЯ

Сьогодні на шкільному подвір’ї Затишанського НВК було гамірно – для отримання Похвальних листів та преміальних сертифікатів з усіх куточків селища зійшлися відмінники навчання. У цю «зіркову» мить їх радість розділили батьки, дідусі й бабусі, а також класні керівники – усі ці люди доклали немало зусиль для успіху школярів.

14:44 18.08.2020

ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТРИВАЄ

У приміщенні Затишанського навчально-виховного комплексу не вщухають ремонтні роботи. Ще декілька тижнів тому здавалося, що все заплановане практично виконано, але керівництво громади береться за втілення все нових і нових задумів.

10:33 24.07.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано