A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

новина

КИПИТЬ РОБОТА БІЛЯ ШКОЛИ

Будівельники продовжують споруджувати нову огорожу навколо Затишанського навчально-виховного комплексу.

10:32 24.07.2020

Випускники 9 класу Затишанської опорної школи отримали свідоцтва про здобуття базової середньої освіти

     Діти, батьки і вчителі зібралися у фойє рідного навчального закладу. Для уникнення значного скупчення людей, адміністрація школи прийняла рішення вручати свідоцтва невеликим групам учнів. Для цього склали графік за алфавітом і погодили його з батьками.

11:49 12.06.2020

Торосівська школа майже готова до нового навчального року

У школі села Тросове ремонтні роботи наближаються до завершення. Колектив навчального закладу потрудився на славу – практично всі класи, коридори, кухня, їдальня та інші приміщення оновлені і чекають учнів 1 вересня.

12:41 10.06.2020

Ремонт в дитсадку села Торосове

Влада Затишанської ОТГ виділила кошти для капітального ремонту другої половини приміщення дитячого садка в Торосовому. Понад десять років ця частина стояла пусткою, якийсь час тут навіть проводилася церковна служба. Використовувалася лише одна половина, в якій перебувала одна група дошкільного підрозділу.

11:19 09.06.2020

ХАРЧОБЛОКИ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИХ КОМПЛЕКСІВ ОСНАЩЕНО НОВИМ ОБЛАДНАННЯМ.

З метою належного оснащення харчоблоків навчально-виховних комплекксів Затишанської громади відповідно до санітарно-гігієнічних норм  управлінням з питань освіти, культури та молодіжної політики придбано та встановлено три сучасних  холодильника з морозильними камерами, мясорубку промислову, виробничі столи і стелажі, посуд з нержавіючим покриттям.

11:06 03.06.2020

Створюються умови для дітей з особливими освітніми потребами

В приміщенні колишньої лікарняної амбулаторії тривають роботи з облаштування ресурсної кімнати. Це простір для учнів з особливими освітніми потребами, які матимуть можливість розвиватися під професійним наглядом психолога, логопеда та інших корекційних педагогів.

10:26 03.06.2020

В опорній школі розпочалися ремонтні роботи

Щоб не гаяти час на карантині, керівництво громади дало старт ремонтним роботам в приміщенні Затишанської опорної школи. Оскільки в минулому році привели до порядку усі класи та коридор на першому поверсі, то зараз взялися до другого поверху.

10:23 03.06.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано