A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

В ПОЛІ ЗОРУ – СОЦІАЛЬНІ ОБ’ЄКТИ

Дата: 18.08.2020 14:48
Кількість переглядів: 131

Для керівництва Затишанської громади новий робочий тиждень розпочався з поїздки в село Торосове. Голова ОТГ Геннадій Топольницький, начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Олена Мирзакірова і головний лікар центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Лисакова проінспектували хід ремонтних робіт в торосівських закладах освіти та медицини.

Основна увага приділялася стану справ у приміщеннях нової групи дитсадка, яку планується відкрити з 1 вересня, а також завершенню ремонту в Торосівському НВК та фельдшерському пункті.

Будівля нової групи дитсадка порадувала практично повною готовністю кімнат – всюди чистота після проведення капітального ремонту, зібрані новенькі сучасні меблі. Але колектив вихователів виявив бажання розмалювати стіни зображеннями казкових героїв і з цим викликом вони впораються до урочистого відкриття дошкільного закладу.

«Останні штрихи» залишилися і в приміщенні Торосівського НВК. Педколектив разом з технічним персоналом добре попрацювали для того, аби 1 вересня діти прийшли у чисті й затишні класи. Днями будуть встановлені проектори та інтерактивні дошки для майбутніх першокласників. Чекають ще поставки меблів для Нової української школи – шаф, вчительських столів, куточків творчості, тематичних зон, м’яких меблів.

Голова Затишанської ОТГ Геннадій Топольницький відмітив, що при підготовці до нового навчального року враховуються всі вимоги державного санітарного лікаря та Міністерства освіти України, аби заняття у школах та виховний процес у дитсадках був безпечним для дітей і колективів закладів. Всі освітні установи забезпечуються антисептичними засобами, створюються так звані «зелені зони», щоб діти могли займатися на чистому повітрі для уникнення великого скупчення школярів у приміщенні.

Просуваються роботи і щодо ремонту фельдшерського пункту в Торосовому – шпаклюються стіни, кладеться плитка, облаштовується каналізаційна система тощо. Словом, мине ще трохи часу і основні соціальні об’єкти села набудуть сучасного і привабливого вигляду – для зручності працівників та жителів Торосового.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано