A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

ГРОМАДА ПРЕМІЮВАЛА ВІДМІННИКІВ НАВЧАННЯ

Дата: 18.08.2020 14:44
Кількість переглядів: 119

Сьогодні на шкільному подвір’ї Затишанського НВК було гамірно – для отримання Похвальних листів та преміальних сертифікатів з усіх куточків селища зійшлися відмінники навчання. У цю «зіркову» мить їх радість розділили батьки, дідусі й бабусі, а також класні керівники – усі ці люди доклали немало зусиль для успіху школярів.

Педколектив ретельно підготувався до урочистої зустрічі з відмінниками навчання та їх рідними – стільці в тіні дерев, креативна фотозона та яскраві повітряні кульки створювали атмосферу свята і затишку.

Ведуча – педагог-організатор освітнього закладу Анастасія Кульчицька – тепло привітала учасників зібрання і надала слово голові Затишанської громади Геннадію Топольницькому: «Затишанська селищна рада докладає немало зусиль і виділяє чимало коштів для розвитку освіти в громаді. Всі можуть бачити новий стадіон, капітальні ремонти у школах, нові комп’ютери, інтерактивні дошки, сучасні меблі і багато іншого. Але все це було б даремним, коли б не зусилля батьків, які приділяють максимум уваги і турботи своїм дітям; коли б не самовіддані вчителі, які професійно передають свої знання учням і правильно їх виховують; коли б не ви, шановні наші школярі, ваше прагнення пізнавати нове і жага до знань. Сьогодні ми зібралися тому, що наші спільні зусилля увінчалися успіхом – у нас 26 відмінників. Одинадцятьом з них – учням старших класів – ми вручаємо сертифікати на отримання щомісячних стипендій у розмірі 200 гривень від Затишанської селищної ради. Успіхів усім нам! А вам, хлопці й дівчата, бажаю комфортного перебування в школі і наполегливості в отримані знань!»

Зі словами вітань та вдячності за виховання, розвиток і успішність дітей до педагогів та батьків звернулися начальник управління освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради Олена Мирзакірова і директор Затишанського НВК Людмила Чумак.

І ось розпочалася найрадісніша мить – від кожного класу запрошувалися відмінники навчання для отримання Похвальних листів та преміальних сертифікатів. Разом з дітьми на імпровізовану сцену підіймалися і класні керівники, які коротко характеризували учнів і говорили їм теплі слова привітань. Школярі «купалися» у променях слави, а їх батьки і педагоги пишалися досягненнями дітей, усвідомлюючи, що всі труди не були марними.

«В період адаптивного карантину ми організували роботу освітніх закладів так, щоб уникнути великого скупчення людей, – зауважила начальник управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської ОТГ Олена Мирзакірова. – Так, сьогодні провели «День відмінника», на черзі – «День досягнень у фізкультурі». Таким чином, поступово вручимо заслужені Грамоти і Дипломи всім дітям, які брали участь у різноманітних конкурсах, аби свято 1 вересня (коли зазвичай вручаються всі шкільні нагороди) було максимально наближеним до вимог адаптивного карантину.       



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано