A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

ФУТБОЛІСТИ ЗАТИШАНСЬКОЇ КДЮСШ ЗАВОЮВАЛИ “БРОНЗОВУ” ПЕРЕМОГУ

Дата: 28.05.2023 12:06
Кількість переглядів: 238

У минулу неділю, 21 травня, в місті Подільськ на місцевому стадіоні «Локомотив» був проведений Турнір з футболу серед юнаків 2007-2008 року народження “Весна 2023”.

Участь у змаганнях взяли 4 команди, серед яких було запрошено команду Затишанської спортивної школи (тренер команди — Бадюл Петро Георгійович).

Протягом всього турніру були чудові матчі: були камбеки, команди програвали, а потім вигравали, були чудові комбінації та голи, «сухі листи» з кутових. Команди докладали максимум зусиль й продовжували боротьбу до останньої гри.

За результатами матчів перемогу у турнірі виборола команда ДЮСШ смт. Окни, ІІ місце здобула команда КДЮСШ “Локомотив”, ІІІ місце — команда Затишанської КДЮСШ. Кращим півзахисником всього турніру організаторами змагань визнаний вихованець Затишанської спортшколи — Кобєлєв Владислав.

Переможці змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Перемога у футболі - це не лише три очки в доробок у турнірній таблиці, а ще й щирі емоції наших юних футболістів. Юні чемпіони через перемоги та поразки здобувають досвід, покращують свій фізичний стан, вдосконалюються та знаходять найкращих друзів.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренера з “бронзою”! Пишаємося і бажаємо їм подальших здобутків!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано