A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

Вихованці Затишанської дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у змаганнях з настільного тенісу

Дата: 12.05.2023 16:26
Кількість переглядів: 166

Настільний теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі. Людина, яка грає в настільний теніс, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми.

У минулу суботу, 6 травня 2023 року, на базі Окнянської дитячо-юнацької спортивної школи проходили змагання особисто-командної першості Одеської області з настільного тенісу серед команд ДЮСШ. У змаганнях взяли участь 5 вихованців Затишанської спортивної школи: Костякова Дарія, Грицканич Крістіна, Стефановський Кіріл, Стефановський Марк та Федорончук Альберт (тренер-викладач з настільного тенісу — Демчук Олег Анатолійович).

Наші юні спортсмени та спортсменки виборювали першість у 5-ти вікових підгрупах: 2006-2007, 2008-2009, 2010-2011, 2012-2013, 2014 р.н. та молодше окремо юнаків і дівчат.

Змагання тривали з 10-ї ранку до 18-ї вечора та потішили усіх присутніх  цікавими безкомпромісними поєдинками, бурхливими дитячими емоціями, хорошою технічною і фізичною підготовкою і жагою до перемоги юних спортсменів. 

Змагання були особисто-командні: з особистим і командним заліком. Отже, за результатами вихованці Затишанської спортивної школи посіли наступні місця:

- серед юнаків:

  • Стефановський Марк у фінальній грі посів ІV місце;

  • Стефановський Кіріл VI місце;

  • Федорончук Альберт VIII місце;

- серед дівчат:

  • Грицканич Крістіна виборола І місце;

  • Костякова Дарія посіла ІІІ місце.

 

Дякуємо організаторам змагань за чудове свято спорту. Вітаємо переможців та призерів змагань і їх тренера та бажаємо подальших успіхів в удосконаленні своїх навичок. Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватись та змагатись!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано