A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

«КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ»: СПАРТАКІАДА СЕРЕД УЧНІВ ЗАКЛАДІВ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ. КОМАНДА ЗАТИШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ СЕРЕД ФІНАЛІСТІВ ОБЛАСТІ!

Дата: 31.03.2023 09:47
Кількість переглядів: 301

22 березня 2023 року учні Затишанського ЗЗСО взяли участь у зональних змаганнях Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт», які проводилися в с. Ставрове Окнянської територіальної громади.

На участь від нашої громади було заявлено 12 кращих спортсменів: Іванова Анастасія, Глух Едуард, Опра Дмитро, Надопта Владислава, Опра Нікіта, Бердага Вікторія, Гузун Володимир, Слівінська Наталя, Спену Владислав, Пікуль Аліна, Галишин Степан, Яковенко Софія. Тренер команди — Гуркуш Сергій Олександрович, учитель фізичної культури  Затишанського ЗЗСО.

Програма змагань складалася:

– «Човниковий» біг (4 х 9 м.) – юнаки, дівчата,

– стрибки у довжину з місця – юнаки, дівчата,

– перетягування канату – юнаки,

– естафета – юнаки, дівчата,

– стрибки через скакалку протягом 30 секунд – дівчата.

У запеклій боротьбі команда Затишанської громади виборола ІІ загальнокомандне місце у загальних змаганнях, яке дозволило спробувати свої сили у фіналі серед найсильніших команд Одеської області.

30 березня для учасників фінальної першості обласної спартакіади школярів гостинно відчинив двері Ліцей № 3 «Авторська школа М.П. Гузика» Южненської міської ради Одеського району Одеської області. Помірятись своїми силами в фінальних змаганнях прибули сильніші у своїх районах команди. Це вимагало від наших учасників максимальної віддачі, спритності, уміння, витримки і багатьох інших якостей у боротьбі з більш досвідченими суперниками.Спортсмени продемонстрували достойне вміння в подоланні перешкод на командних та особистих дистанціях.

За підсумками результатів наша команда увійшла до 10-ти кращих команд області. Побажаємо юним спортсменам подальших успішних сходжень та перемог!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано