A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

УЧНІ ЗАТИШАНСЬКОЇ ГРОМАДИ СТАЛИ ПРИЗЕРАМИ ЗОНАЛЬНИХ ЗМАГАНЬ З ВОЛЕЙБОЛУ

Дата: 10.03.2023 09:14
Кількість переглядів: 203

За програмою обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти, 2 березня поточного року у спортивній залі Ставрійського опорного ліцею відбулися зональні змагання з волейболу серед дівчат, 9 березня — серед юнаків.

 

Щороку змагання проводяться з метою масового залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом, підвищення ефективності роботи в спортивних секціях та гуртках спортивного спрямування, комплектування збірних команд для участі у змаганнях обласного рівня.

 

За право отримати перемогу змагалися учнівські команди Окнянської, Затишанської, Захарівської та Ананьївської територіальних громад. Команди Затишанської ТГ представляли учні та учениці Перехрестівського ЗЗСО під керівництвом учителя фізичної культури Гайдайчука Сергія Георгійовича.

 

За підсумками видовищної боротьби, команда дівчат Затишанської ТГ перемогла волейболістів Окнянської ТГ та Захарівської ТГ і посіла другу сходинку олімпу, поступившись перемогою команді Ананьївської ТГ.

У результаті стикових ігор команда юнаків Затишанської громади отримала перше місце та виборола право змагатися з переможцями інших зон у фінальних змаганнях. За підсумками змагань судівською колегією було визначено кращих гравців, серед яких учень Перехрестівського ЗЗСО Білоусов Максим.

Учасники продемонстрували згуртованість, майстерність та добрі фізичні якості.

Вітаємо наставника команд Гайдайчука С.Г. та наших призерів і бажаємо їм продуктивних тренувань, нових перемог і сильного командного духу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано