A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління з питань освіти, культури та молодіжної політики Затишанської селищної ради

"ЗНО на 200 балів": стартує обласний проєкт!

Дата: 07.02.2022 14:58
Кількість переглядів: 75

До уваги випускників закладів загальної середньої та професійної освіти Одещини! Маємо для вас гарну новину! З 8 лютого, після узгодження всіх технічних моментів, стартує проєкт Одеської обласної державної адміністрації з підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання "ЗНО на 200 балів".

Цьогоріч вирішили розширити перелік предметів. Так само залишається математика. Додається українська мова, історія, фізика і біологія.

Кращі викладачі вишів м.Одеса (ОНУ ім.Мечникова, ПНПУ ім.К.Д.Ушинського, ОНТУ (ОНАХТ), ОДЕКУ та КЗ «Рішельєвський науковий ліцей) викладатимуть онлайн-уроки на каналі дистанційної освіти КЗ «Рішельєвський науковий ліцей».

Чому онлайн-формат? На сьогоднішній день - це найзручніший інструментарій для одночасного охоплення одразу всієї аудиторії бажаючих займатися посиленою підготовкою.

Розклад занять, посилання та вся додаткова інформація буде трохи згодом на офіційному сайті та сторінці Департаменту освіти і науки ОДА у соціальній мережі Фейсбук.

Просимо керівників органів управління освітою, вчителів і батьків донести цю важливу інформацію майбутнім абітурієнтам та допомогти їм у найвідповідальнішому етапі в їхньому житті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано